Winstrol (Stanozolol) nasıl kullanılır ve kürü , dozajı nedir ? | Anabolik Steroid Bilgi Merkezi

9 Mart 2017 Perşembe

Winstrol (Stanozolol) nasıl kullanılır ve kürü , dozajı nedir ?

Winstrol (Stanozolol) nasıl kullanılır ve kürü , dozajı nedir ?

Kullanım (Erkekler):

Winstrol için orijinal reçeteleme talimatları günde üç kez bir 2 mg tablet programında uygulanan 6 mg'lık bir günlük dozaj olrak kullanılır. Fiziksel veya performans arttırıcı amaçlar için olağan  winstrol dozajı, günde 15 mg ila 25 mg arasındadır.Enjeksiyonluk Kazanma genellikle 2-3 haftada bir 50 mg'lık bir klinik dozajda önerilir. Fiziksel veya performans arttırıcı amaçlar için kullanıldığında, günde bir 50 mg'lık bir dozaj uygulanır. Daha büyük parçacık boyutuna sahip olan veteriner stanozolol preparatları vücut tarafından daha yavaş yayılır ve genellikle her üç günde 75 mg verilir. Enjekte edilebilir stanozolol ile günde 50 mg dozlar nadir değildir, ancak muhtemelen önerilmemektedir. İlaçların enjekte edilebilir formlarının miligram için miligram, oraldan daha büyük bir anabolik etkisi olması beklenir.627

Stanozolol genellikle daha dramatik bir sonuç için diğer steroidlerle kombine edilir. Örneğin, Bulking işlemi sırasında haftada 200-400 mg testosteron esteri (cypionate, enantate veya propionate) eklemeyi tercih edebiliriz. Sonuç, yeni kas kütlelerinde, tek başına yüksek dozda testosteron kullanmaya kıyasla daha rahat bir su ve yağ tutma seviyesine sahip önemli bir kazanç olmalıdır. Diyet aşamaları için, alternatif olarak, stanozolol, bir trenbolon esteri ya da 200-300 mg Primobolan® (metenolon enantat) haftada 150 mg gibi aromatize olmayan bir steroid ile kombine edilebilir. Bu yığınlar, tanımın ve musluğun arttırılması için oldukça tercih edilir. Aralarında (yağsız kütle kazancı) Deca-Durabolin® (nandrolone decanoate) veya Equipoise® (boldenone undecylenate) gibi düşük östrojenik bileşiğin 200-400 mg'ına eklenmek olabilir.

Kullanım (Kadınlar):

Winstrol için orijinal reçeteleme rehberi, özellikle anabolik steroidlerin androjenik etkilerine duyarlı genç kadınlarla günde bir kez 4 mg (günde iki kez bir tane 2mg tablet) almayı gerektiriyordu. Bu dozaj gerektiğinde 6 mg'a (erkeklerde önerilen doz ile aynı) yükseltildi. Fiziksel veya performans arttırıcı amaçlar için kullanıldığında günde 5 mg ila 10 mg arasında bir dozaj en sık görülen 4-6 hafta boyunca alınır. Enjeksiyonluk Kazanç genelde 2-3 haftada 50 mg klinik dozda önerilir. Kan hormonu seviyeleri üzerinde daha az kontrol olanağı sağladığından, enjekte edilen maddeler fiziksel veya performans arttırıcı amaçlar için genellikle kadınlar tarafından tavsiye edilmemektedir. Enjektabını mutlaka kullanmaları gereken kadınlar her 3 veya 4 günde 25 mg'lık bir miktarı uygularlar. Bu bileşik zayıf olarak androjenik olmasına rağmen, terapötik dozlarda bile virilizasyon belirtileri riski tamamen ortadan kaldırılamaz.

Kullanılabilirlik:

Stanozolol, farmasötik bir ürün olarak yaygın olarak bulunmaktadır. Ancak, üretim son yıllarda daha az düzenlenen pazarlara (özellikle Asya'da) kaymıştır, bu durum muhtemelen stanozololün Batıda bir tıbbi ürün olarak kullanılmasına olan azalan ilgiyi ve bu ilaç için sporcular ve vücut geliştiricileri arasında yüksek talep talebini yansıtmaktadır.

Madde Tanımlaması:

Stanozolol, Madde Testleri A ve C ile olumlu şekilde tanımlanabilir. Madde Testi C'nin yavaş bir renk değişikliği ürettiğini ve bunun fark edilmesi 10-15 dakika sürebileceğini unutmayın. Ayrıca, stanozolol süspansiyonunu (Winstrol Depot) test ederken steroid tozu ilk önce ekstrakte edilmelidir. Bunu yapmak için, 6-10 damla sıvı bir tabak üzerine koyun ve oturtun. Su buharlaştıktan sonra kalan toz halini analiz edin. Son pazar eğilimlerini takiben, stanozolol olarak etiketlenmiş karaborsalık preparatlarının, steroid içerikli veya yerini alacak herhangi bir şey içermemesi yönünde orta derecede bir risk taşıdıklarını görüyoruz.


Androjenik: 30
Anabolik: 320
Standart: Metiltestosteron (oral)
Kimyasal Adı: 17β-hidroksi-17-metil-5alfa-androstano [3,2-c] pirazol
Östrojenik aktivite: yok
Progestational Aktivite: önemli değil

Referanslar:

614. U.S.Patent # 3,030,358.
619. Desaulles P.A.et al.Helv. Med Acta 27 (1960), 479.
620. Sex hormone-binding globulin response to the anabolic steroid stanozolol: Evidence for its suitability as a Biological androgen sensitivity test. G Sinnecker, S Kohler. Journal of Clin Endo Metab. 68: 1195,1989.
621. The influence of 6 months of oral anabolic steroids on body mass and respiratory muscles in undernourished COPD patients. Ivone Martins Ferreira, Ieda Verreschi et al. CHEST 114 (1) July 1998 19-28.
622. Androgenic/Anabolic steroid-induced toxic hepatitis. Stimac D, Milic S, Dintinjana RD, Kovac D, Ristic S. J Clin Gastroenterol. 2002 Oct;35(4):350-2.
623. Contrasting effects of testosterone and stanozolol on serum lipoprotein levels. Thompson PD, Cullinane EM, Sady SP, Chenevert C, Saritelli AL, Sady MA, Herbert PN. JAMA. 1989 Feb 24;261(8):1165-8.
624. The effect of intramuscular stanozolol on fibrinolysis and blood lipids. Small M, McArdle BM, Lowe GD, Forbes CD, Prentice CR. Thromb Res. 1982 Oct
1;28(1):27-36.
625. Alteration of hormone levels in normal males given the anabolic steroid stanozolol. Small M, Beastall GH, Semple CG, Cowan RA, Forbes CD. Clin Endocrinol (Oxf).1984 Jul;21(1):49-55.

626. Anabolic Steroids and Sports Volume II. James E. Wright. Sports Science Consultants, Natick, MA 1982.  627. The effect of stanozolol on nitrogen retention in the dog. Olson ME, Morck DW, Quinn KB. Can J Vet Res. 2000 Oct;64(4):246-8.

Related Articles

0 yorum:

Yorum Gönder

Bazı Paylaşımlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Attention-Dikkat

Disclaimer (Feragatname)


Web sitesinin yalnızca bilgi amaçlı olduğu ve web sitesi sahipleri ve operatörlerinin, site içeriği için tamamen veya kısmen hiçbir şekilde sorumlu olmadığı unutulmamalıdır. Sahipleri ve operatörleri yasadışı steroid kullanımından sorumlu değildir ve steroid kullanımını teşvik etmemektedir.


Web sitesi yalnızca kişisel, ticari olmayan kullanım için kullanılmalı ve metin, grafik, logo, resim, ses, video vb. Web sitesinin içeriği bu web sitesinin malıdır ve çoğaltılamaz, aktarılamaz veya dağıtılmamalıdır. izni. Bazı ülkelerde steroidlerle ilgili tüm satın alma, kullanma, yeniden satış, dağıtım ve tüm işlemlerin yasadışı olduğunu ve site ziyaretçilerinin tüm yasal ve sağlıkla ilgili komplikasyonlardan tamamen sorumlu olduğunu lütfen unutmayın.


Web sitemizi ziyaret edenler, siteye girerek, bu sitenin sağlayıcılarını, sahiplerini ve yaratıcılarını, doğabilecek herhangi bir sorumluluktan serbest bırakır ve deşarj eder. Açıkça burada verilmeyen herhangi bir hak saklıdır ve bu bildirimin içeriği herhangi bir zamanda, herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, takdir yetkimiz dahilinde değiştirilebilir. Bu Sitenin kullanımı, Feragatnameyi, Gizlilik politikamızı ve kullanım şartlarımızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi ve herhangi bir şart veya yasal yetkiye sahip olmadan bunları kabul ettiğinizi gösterir.


Web sitesi yalnızca bilgi sağlamak amacıyla diğer web sitelerine bağlantılar içerir ve bu bağlantılarla ilgili içerik veya herhangi bir şey teşvik etmemektik veya onaylamamaktayız. Bu web sitesinin ve sahiplerinin ve operatörlerinin gizlilik uygulamaları, faaliyetleri veya bu sitelerin içeriğinden hiçbir şekilde sorumlu değildir. Web sitemize erişerek, tam bir rıza göstermiş oluyorsunuz ve bu Web sitesinin sahipleri ve operatörlerinden düzenli olarak e-posta yoluyla bilgi almayı kabul ediyorsunuz.



Please note that the website is meant only for informational purposes and the website owners and operators are not in any way liable, in whole or in part, for the site content. The owners and operators are not responsible for illegal steroid use and do not promote the use of steroids.


The website should be used only for individual, non-commercial use and content of website, including text, graphics, logos, images, audio, video, etc. are property of this website and should not be reproduced, transferred, or distributed without written permission. Please note that the purchase, use, resale, distribution, and all actions related with steroids are illegal in some countries and site visitors are fully responsible for all legal and health complications.


The visitors to our website, by accessing the site, releases and discharges the providers, owners and creators of this site from any and all liability which might arise. Please note that any rights not expressly granted herein are reserved and the contents of this statement may be altered at any time, at our discretion, without any notice. Use of this Site indicates that you have read and agreed to our Disclaimer, Privacy policy, and terms of use and agree to them in full and without any conditions or legal authority.


The website contains links to other websites for the purpose of providing information only and we do not promote or endorse content or anything else in the respect of these links. This website and its owners and operators are not responsible in any way whatsoever for the privacy practices, activities or content of such sites. Even though we make every single effort to provide virus-free files, we do not guarantee uncorrupted files. By accessing our website, you provide complete consent and agrees to receive information via email from the owners and operators of this Website on a regular basis.